Momenteel hebben wij kittens beschikbaar van Saartje x Pepper.

 

De kittens zijn geboren op 18 juli 2022 geboren. Het zijn traditionele ragdolls, dus zijn wit met aftekeningen en blauwe ogen. Zoals traditionele Ragdoll's behoren te zijn voelen ze slap aan en zijn ze super mensgericht.

 

De kittens zijn met zijn vieren in de volgende kleuren en geslachten:

 

Poesje blue mitted (gereserveerd).

Poesje blue mitted (gereserveerd).

Poesje blue lynx 

Katerje blue lynx (gereserveerd).

 

De kittens groeien op in onze woonkamer met onze kinderen, andere katten en honden.

De kittens mogen alleen verhuizen mits er al een kat aanwezig is of veel menselijke activiteit overdag, anders mogen de kittens alleen samen verhuizen. Erg leuk als je nog geen katten hebt om twee kittens samen te zien opgroeien!

 

Pepper is geïmporteerd door ons uit Polen. Pepper heeft een fantastich lief karakter. Hij dekt onze poezen, maar loopt gewoon in huis. Iets dat best bijzonder is, meestal lukt dit niet in verband met sproeien. Saar is een enorm goede moeder en ook een lieve grappige poes, die van mensen houdt.  Vanwege Corona  zijn wij nog weinig op de show geweest. Aan het einde van het jaar gaan wij de show weer bezoeken. Wij gaan alleen met katten naar de show, die dit leuk vinden.

 

De kittens mogen verhuizen  rond 17 oktober, ze zijn dan 13 weken.

 

Ze zijn dan geënt, gechipt, ontwormd en hebben een anti vlooienbehandeling gehad.

 

Stuur een mailtje met een korte reactie met betrekking tot waarom jij een kitten wil. Bij een positief gevoel nodig ik je graag uit voor een kennismaking. Bij een wederzijds goed gevoel kun je over niet al te lange tijd een nieuw huisgenootje verwerkomen. Met de kittens mag niet gefokt worden.

 

Update kitten foto's 19/9/22

.
.