Met mijn echtgenoot, drie dochters,  onze honden en onze paarden en pony's woon ik in de buurt van Steenwijk aan de rand van het bos. Vandaar ook de catterynaam 'Woldcats'.

 

 

In 2017 kocht ik onze 2 Ragdolls, 2 zussen Jet en Belle. Ik vond colorpoint katten altijd al erg mooi. Er zijn natuurlijk best veel kattenrassen met een colorpoint variëteit. Mijn oog viel op de Ragdoll vanwege zijn mooie wat forsere bouw en het heerlijke relaxte karakter. In 2018 ben ik voor het eerst met de Ragdolls naar de show gegaan. Mijn Ragdolls werden goed beoordeeld. Een nestje leek mij dan ook erg leuk. Zo gezegd zo gedaan!

 

Katten, kattenshows en alles wat daarbij hoort was voor mij niet nieuw. Vroeger fokte mijn moeder Perzische katten en ging ik met regelmaat mee naar de show. Ik heb vroeger veel jonge katjes en nestjes meegemaakt. Mijn moeder had erg mooie perzen en won veel prijzen. Ik was altijd erg blij als wij met bekers en mooie linten naar huis gingen. Soms zei mijn moeder 'kom we gaan naar huis, de linten haal ik niet op hoor, daar hebben wij nu wel genoeg van'.  Dat laat je als kind niet gebeuren natuurlijk..... Soms renden er zelfs mensen met bekers achter mijn moeder aan, als ze haar bekers niet had opgehaald. 

Nu ga ik ook naar de shows met mijn kinderen. Ze staan 's ochtends al te staren naar alle linten en denken: 'welke zal het worden'.

 

Voor mijn moeder stond gezondheid van haar katten voorop, mijn moeder besteedde veel aandacht aan de vererving en gezondheid van haar katten. Zij maakte daar hele studies van.

 

Voor mij is een gezonde kat ook het allerbelangrijkste. Aan mijn moeder kan ik alles wat ik niet weet vragen. Erg fijn!

 

Ik ga er dan ook van uit dat als u een kitten bij mij koopt dat dit een kerngezonde, gezellige Ragdoll wordt met fantastische looks.